Rubèn Arenas ERC

El candidat Arenas durant el seu discurs. Foto: Twitter (@anabalseramarin)

Rubèn Arenas va ser presentat oficialment com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Sant Adrià aquest dilluns al vespre. La plaça de la Vila va acollir l’acte, tot i que la seva candidatura estava ja confirmada des del mes de juny.

Arenas va estar acompanyat per la plana major del partit, amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la diputada al Parlament, Ana Balsera. També van fer costat al candidat representants del consistori badaloní, com el primer tinent d’alcalde Àlex Montornès o la presidenta de la secció local del partit a Badalona, Olga Gámez. També van assistir el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i el secretari general del Departament de Treball i Afers Socials, Oriol Amorós.

Al seu torn, el candidat a l’alcaldia, Rubèn Arenas, va exposar el seu projecte per a la ciutat: “És moment de canviar la desídia per il·lusió i la nostra fórmula és refer Sant Adrià. Volem tornar les persones al centre de tot per fer una ciutat més amable, digna i ordenada de la que sentir-nos orgullosos”, va exclamar.

Arenas va parlar del seu model de seguretat, “republicà”, i que “situa la prevenció al centre”. També va parlar d’acabar “amb la brutícia generalitzada i amb els abocaments il·legals”. Per concloure el seu discurs, Arenas va establir l’objectiu de la campanya per a les eleccions municipals, que “torna a ser aconseguir la màxima confiança possible, el màxim d’adhesions en forma de vot al projecte republicà. En definitiva: treure els millors resultats possibles”, va dir.

A les eleccions municipals anteriors, les del 2019, amb Arenas com a cap de llista, ERC va aconseguir gairebé 2.500 vots. Un resultat que va situar ERC com a la segona força del consistori, pel darrere del PSC, amb un 18,7% de l’escrutini. Arenas, adrianenc de 35 anys, va estudiar Farmàcia i actualment estudia tercer curs de Ciència Política i Administració a la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).