Campuzano

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Foto: ACN

El PSC i Junts han demanat la compareixença al Parlament del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, perquè doni explicacions sobre l’anunci fet juntament amb Gabriel Rufián, candidat d’ERC a l’alcaldia de Santa Coloma, sobre la construcció d’una segona residència de gent gran a la ciutat colomenca si els republicans governen o són decisius a la ciutat.

Des d’ERC Santa Coloma havien fet l’anunci aquest matí en un vídeo on sortien els candidats d’ERC, amb Rufián al capdavant, i Campuzano. Rufián assegurava que si governa construirà l’equipament i explicava que s’havia reunit amb el conseller per “parlar de la gestió”.

Per la seva banda, Campuzano afirmava al vídeo que cal “voluntat” de l’Ajuntament per fer l’equipament i garantia que es posaran d’acord el Govern i l’Ajuntament per construir l’espai i garantir-ne el finançament “com s’ha fet en altres municipis de Catalunya”.

Després de l’anunci, Junts ha demanat la compareixença de Campuzano perquè doni explicacions i també ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que desautoritzi l’anunci i expliqui quins són els acords als quals s’ha arribat “en nom del Govern amb candidats del seu partit”.

Per la seva banda, el portaveu adjunt del PSC al Parlament, Raúl Moreno, ha assegurat que també registraran una petició de compareixença, així com diverses preguntes al Govern sobre la qüestió. “Prometre una segona residència a Santa Coloma si ERC és decisiva és sectari i partidista; els serveis públics no s’han de repartir en funció del color polític”, ha remarcat en un missatge a Twitter.