El president de Forquilla Badalona, Edgar Sánchez, intervé a la reunió entre entitats i els grups de l’oposició del passat 2 de juliol. Foto: FB

El grup de restauradors Forquilla Badalona no ha estat convidat a participar en la reunió del Consell Econòmic i Social de la ciutat aquest dijous. Així ho ha denunciat a través de les xarxes socials el seu president Edgar Sánchez, que assegura que la decisió de vetar una agrupació que representa a més de quaranta restauradors locals va en contra dels estatuts del mateix òrgan.

Les reaccions dels grups de l’oposició no s’han fet esperar. “És inacceptable que el govern de Badalona no permeti que Forquilla Badalona participi del Consell”, apuntava el portaveu d’ERC, Alex Montornès. En la mateixa línia es pronunciava el regidor socialista Jordi Subirana, que considera el veto una “manca de respecte al sector de la restauració” i que amenaça amb no participar en la reunió mentre no hi sigui “tothom representat”.

Des de Badalona En Comú Podem, la regidora Rosa Trenado anava més enllà i assegurava que a l’alcalde Xavier García Albiol “l’incomodava” la presència d’una agrupació com Forquilla Badalona perquè han sigut crítics amb el govern per la “falta de diàleg i la presa de decisions unilaterals”. Recordem que el grup de restauradors va ser un dels impulsors de la iniciativa #JoemquedoaBadalona per fomentar el consum en comerços i establiments locals i ajudar així a la reactivació econòmica.