Efectius de la Guàrdia Urbana en una imatge d’arxiu. Foto: ACN

Un agent de la Guàrdia Urbana de Badalona ha denunciat el robatori de diferents objectes personals de la seva taquilla a la comissaria. Segons manifesta el policia en la denúncia, quan va arribar a les instal·lacions del cos dilluns va comprovar com la porta del seu armariet havia estat forçada i com havien desaparegut de l’interior les claus del seu domicili, un comandament de pàrquing i un rellotge de polsera. Dins la taquilla es va trobar un DNI que figurava al registre com a sostret i una samarreta que no era de la víctima del furt.

Des del Sindicat de Funcionaris de Policia (SFP) apunten que podria tractar-se d’un cas de venjança contra l’agent en qüestió, que és delegat d’aquesta organització, ja que la zona és d’accés restringit i només hi poden accedir membres del cos.

ACCIDENT
Per altra banda, un altre agent de la Guàrdia Urbana es troba hospitalitzat a l’Hospital Germans Trias i Pujol en estat greu després de caure des d’una altura de deu metres quan volia identificar dos pescadors a la zona l’espigó del Port de Badalona.