Treballadors oficina

Foto: Arxiu

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB té entre les seves múltiples eines una plataforma de serveis per a empreses i l’emprenedoria, que ofereix la identificació, el mapatge i l’actualització periòdica de la totalitat dels serveis actuals en l’àmbit local i metropolità per aquests sectors.

Així doncs, l’eina permet a tothom qui ho vulgui consultar un mapa metropolità que identifica les particularitats i especialitats territorials municipals i supramunicipals en l’oferta i prestació de serveis a empreses i emprenedoria. En paral·lel, cal destacar que també ofereix informació del prestador d’aquests serveis per a empreses i una guia d’orientació relativa per als següents temes: creació d’empreses, espais per a negocis, finançament, internacionalització R+D+I, diferents actuacions de suport a l’empresa, dinamització i cooperació i recursos humans.

Per últim, aquesta eina també facilita informació de contacte dels agents, tant els públics com les iniciatives privades participades pels ens públics, a més dels serveis i les activitats que s’ofereixen de manera periòdica.