Agents dels Mossos d’Esquadra en un operatiu recent a la Mina. Foto: Albert Segura / ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou tiroteig al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs, en un lloc molt proper on dimarts de la setmana passada una persona va quedar ferida lleu per arma de foc. De moment, no es descarta que hi pugui haver una vinculació entre els dos incidents.

L’avís de l’intercanvi de trets es va produir dissabte pels voltants de les 13.45 hores a la zona de l’edifici Venus, però en aquesta ocasió no hi havia cap persona ferida ni ningú que requerís l’ajuda de la policia. Els agents dels Mossos sí que van localitzar i recollir diversos casquets de bala de terra.

Aquest incident es va produir només 24 hores després de la reunió que va mantenir l’alcaldessa Filo Cañete amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i el director general de Mossos, Pere Ferrer, per tractar la situació al barri. “No em cansaré de condemnar. Sempre estaré al costat dels que pateixen i continuaré treballant per sumar esforços en matèria de seguretat en contra dels que actuen al marge de la llei i la convivència”, assenyalava Cañete a través d’un missatge a les xarxes socials on condemnava els fets.