Recreació virtual del nou hotel de luxe al Port Fòrum. Foto: ASG

El Port Fòrum tindrà finalment el seu hotel de luxe. L’empresa nord-americana Ennismore ha estat l’escollida per rellevar la companyia Hard Rock, que va decidir el passat novembre desvincular-se del projecte hoteler actualment en fase de construcció a l’antic Camp de la Bota de Sant Adrià de Besòs, un espai situat entre el parc de la Pau i el complex portuari. Així ho ha confirmat en un comunicat ASG -grup inversor i propietari d’aquests terrenys- que apunta que la previsió és poder obrir el nou allotjament durant el segon semestre del 2024.

Segons detallen els propietaris, l’hotel de luxe tindrà 490 habitacions -gairebé una vintena menys de les previstes inicialment per al projecte del Hotel Hard Rock Barcelona- i estarà operat per SLS, la marca “lifestyle” de la companyia Ennismore. Si no hi ha imprevistos d’última hora, les obres de construcció de les noves instal·lacions haurien d’estar enllestides en els pròxims mesos. L’allotjament comptarà amb una gran terrassa amb una oferta diversa de restauració, tres piscines, un spa i altres equipaments com un gimnàs.

Cal recordar que la construcció de l’hotel -inicialment operat per Hard Rock- estava prevista per al segon semestre del 2019 i que la intenció era que pogués estar operatiu a principis del 2020. Amb el nou calendari d’obertura, l’allotjament podria acabar inaugurant-se amb més de quatre anys de retard. En el comunicat d’ASG, però, no es fa referència al conveni de col·laboració que es va signar amb el consistori per fomentar la contractació directa i indirecta de fins a 650 veïns i veïnes del municipi.