Es manté la paga de Nadal

Els treballadors de l’Ajuntament de Badalona deixaran de rebre la paga de productivitat que se’ls atorgava cada any. La retallada de la coneguda ‘bufanda de Nadal’, és una mesura que forma part del pla d’austeritat que el popular Xavier Garcia Albiol ha engegat a la ciutat. Els treballadors municipals deixaran d’ingressar al voltant d’uns 1.500 euros entre el mes de desembre i el de gener, uns mesos on les despeses estan garantides.

Els sindicats han confirmat que la noticia els ha arribat d’imprevist i que la corporació no pot fer front al pagament d’unes retribucions que estan valorades en un total d’un milió i mig d’euros. Sembla ser que aquesta no serà l’únic canvi que es durà a terme. El govern pretén ajornar,com a mínim fins a l’estiu, l’abonament de la paga d’assistència i el futur de la retribució especial de la prolongació de jornada també és incert. Unes mesures econòmiques que sembla que serviran d’exemple pels altres ajuntaments.

Ramon Riera, regidor d’Hisenda i Recursos Interns, ha destacat que “no es tracta de retallades, sinó de mesures d’ajornament que són imprescindibles per restablir l’equilibri financer de l’Ajuntament”.