Nico Laprovittola pronunciarà el pregó. Foto: Ajuntament

El jugador del Club Joventut de Badalona Nico Laprovittola serà el pregoner de les Festes de Maig de Badalona. El base argentí de la Penya substituirà qui, en principi, havia de ser l’encarregat del pregó: el presentador de televisió badaloní Jorge Javier Vázquez. El popular director de Sálvame va haver de renunciar al seu paper destacat a les festes badalonines per raons de salut, després d’haver patit un ictus el passat 16 de març.

Davant la malaurada situació, l’Ajuntament de la ciutat va decidir escollir tot un símbol de la Penya, com és Laprovittola, per substituir Vázquez. Laprovittola va anunciar la notícia el passat 9 d’abril, a través d’un vídeo a les xarxes socials on assegura que està “absolutament orgullós i agraït” pel seu nomenament com a pregoner.

El jugador de bàsquet va arribar a Badalona després d’haver passat per equips com els San Antonio Spurs, el Zenit de Sant Petersburg o l’Estudiantes argentí. Amb la seva arribada al Joventut, va aportar una entrega total a l’equip i grans moments per als verd-i-negres, com a la Copa del Rei de l’any passat. El seu carisma dins i fora de la pista, el lideratge i el compromís amb l’equip li han valgut per representar els badalonins durant les festivitats.

S’AMPLIA EL CARTELL
Per altta banda, la cantant Marta Sánchez serà el plat fort del concert per celebrar el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia el pròxim 17 de maig. L’artista madrilenya va ser una de les grans veus de la música pop als anys 80 i 90, amb grans èxits com ‘Soy yo’ o ‘Desesperada’. A l’escenari de la plaça del Centenari també hi actuaran altres artistes de renom, com Ruth Lorenzo -participant d’Eurovisió 2014- i el darrer guanyador d’Operación Triunfo, el cantant Famous.

Després del concert, hi haurà una sessió especial de DJ, amb l’espectacle de Javi Reina. Més endavant, Brian Cross li prendrà el relleu i punxarà la música electrònica que l’ha convertit en un dels DJ més reconeguts a les discoteques d’Eivissa.