Agents dels Mossos d’Esquadra controlen el trànsit per un accident en una imatge d’arxiu. Foto: Gerard Vilà /ACN

Consternació a Sant Adrià de Besòs per la mort d’una menor de 13 anys en un accident de trànsit aquest cap de setmana a Vidreres (Selva). Els fets van tenir lloc la nit de dissabte, quan es va produir un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera C-63 que uneix el municipi amb la localitat de Lloret de Mar. A conseqüència del sinistre també va morir un altre menor de quatre anys.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor d’un dels dos vehicles implicats en el xoc frontal -un home de 42 anys que conduïa un cotxe amb matrícula alemanya- per dos delictes d’homicidi per imprudència greu i estan investigant les causes exactes del sinistre. De moment, tots els indicis apunten a una somnolència com la causa de l’accident. Segons han detallat les autoritats, la menor adrianenca viatjava amb la seva família i anaven de camí a la seva segona residència.

L’altre menor que ha mort viatjava com passatger posterior en el segon cotxe que s’hi ha vist implicat, on hi anaven tres ocupants més. En total, l’accident ha deixat dos morts i vuit persones ferides, tres de greus, tres de menys greus i dos lleus.

L’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, ha volgut transmetre el seu condol i suport a la família del municipi afectada a través d’un missatge a les xarxes socials i assegura que està pendent de l’evolució del cas.