Màgic Badalona

Demà entitats de Badalona oferiran una roda de premsa a l’entrada del Màgic. Foto: Màgic Badalona

Els Mossos d’Esquadra investiguen dos casos més de violacions grupals al Centre Comercial Màgic Badalona. Amb aquest ja serien tres els casos que s’han denunciat en els últims mesos.

Segons ha avançat RTVE, un d’ells afecta una menor que tenia 16 anys quan es van produir els fets, l’agost de l’any passat. Segons va denunciar la víctima, un grup la va intimidar i obligar a anar al lavabo a fer fel·lacions.

Un modus operandi que coincideix amb el cas de violació grupal recent i que els Mossos estan investigant per saber si tenen relació.

Diverses entitats “explicaran la veritat”

Demà a les 11 el Comitè de Mares contra la violència sexual a Badalona, l’organització feminista Lliures i Combatives i el Sindicat d’Estudiants faran una roda de premsa a l’entrada del Màgic “per a explicar la veritat del que està succeint al Màgic i al conjunt de Badalona” davant de “la negligència de les institucions i dels Mossos”.

Unes entitats que expliquen que en els últims mesos són almenys tres les noies violades en grup al Màgic i que, asseguren, han estat abandonades pel centre comercial, la policia, els serveis socials i l’Ajuntament “per protegir la imatge del Màgic”.