El recent obert restaurant Aroma Kaori ha d’anar en compte si no vol morir d’èxit. Els badalonins trobaven a faltar un espai com aquest a la ciutat, i ho han fet palès anant en tromba a sopar i dinar tant al restaurant de cuina mediterrània com el japonès. De fet, alguna parella s’ha trobat que tot i reservar taula han hagut d’esperar una bona estona.

LA CULTURA NO TANCA. Informàvem no fa gaires números que el club cultural Els Genis havia de tancar després de rebre la visita de la Guàrdia Urbana. El motiu? no tenir una llicència específica pels concerts que s’hi organitzen. Tot i que no es faci molta publicitat, l’associació continua organitzant un munt d’actes i sembla que lluny de molestar a ningú, agraden.

TRANSPARÈNCIA ABSOLUTA. Aquesta frase resumeix perfectament la filosofia i manera de treballar que té la CUP Badalona, formació que es presentava en les darreres eleccions i que amb 1.465 vots no va aconseguir representació municipal. Acaben de fer públic que s’han gastat 13.000 euros en la campanya electoral, en què hi han col·laborat 50 voluntaris que han invertit més de 300 hores.

TREBALLANT 18 HORES DIÀRIES PER ALBIOL. En una entrevista concedida al diari Ara, dos paquistanesos que van treballar pel PP de Badalona enretirant les banderoles de la campanya afirmen que han tingut jornades laborals de 18 hores diàries.