El centre comercial Montigalà ha recuperat dinamisme en el darrer any. Arxiu

Worten, líder en el mercat portuguès de l’electrònica, ha arribat a un acord amb l’empresa holandesa VastNed, que gestiona els espais del Centre Comercial Montigalà, per instal·lar-se en aquesta gran superfície. Segons informa VastNed, Worten ha signat un contracte de lloguer per cinc anys d’un espai de 2600 m² que abans ocupava la marca Zara.

Worten ha tancat l’any amb 25 botigues a l’Estat Espanyol, dotze de les quals s’han inaugurant durant 2010. L’empresa va néixer l’any 1996 a Portugal i va arribar a Espanya l’any 2008, amb l’adquisició de la cadena Boulanguer. Les botigues de Worten es caracteritzen per oferir electrodomèstics, electrònica de consum i productes d’entreteniment a preus competitius.

Segons Luis Vila, director de VastNed Spain, la botiga de Worten ha de convertir-se en un important pol d’atracció, i afegeix que “aquest contracte significa una revolució per al Centre Comercial Montigalà”. I és que fa un any l’ocupació del complex va baixar del 75%, i a hores d’ara, comptant amb aquest nou acord, se situa al voltant del 91%. Durant el 2010, VastNed també ha signat contractes amb dues firmes de moda que han servit per ocupar l’espai dels antics cinemes del centre comercial.