Ple Montgat

El Ple del mes d’octubre de l’Ajuntament de Montgat. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Montgat destinarà 1,2 milions d’euros a reubicar diverses dependències municipals. Així ho va anunciar la setmana passada l’executiu encapçalat per Andreu Absil en la sessió del Ple del mes d’octubre celebrada dijous.

La proposta va tirar endavant gràcies al suport de Junts, Som i del regidor no adscrit. ERC, els comuns i Montgat Guanya hi van votar en contra perquè el punt va entrar per via d’urgència, sense que fos consensuat amb els grups de l’oposició, i perquè en el mateix expedient s’incloïen diferents partides que no es van poder votar per separat.

Sobre el projecte de reubicació de dependències municipals, el consistori va detallar que invertirà aquests 1,2 milions en la compra d’uns terrenys i d’una nau industrial del municipi on s’instal·laran diversos serveis com la Brigada Municipal, la Policia Local o els tècnics d’Urbanisme.

En la sessió ordinària del Ple no es van portar a votació finalment els pressupostos municipals, que van ser retirats de l’ordre del dia, però sí que es van aprovar dues mocions per frenar l’escalada del preu de la llum i per una nova llei de finançament local en relació amb l’impost de la plusvàlua.