Un voluntari de la Creu Roja carrega un vehicle per repartir aliments entre persones vulnerables. Foto: Marina López / ACN

L’Ajuntament de Montgat ha decidit tornar a obrir les dependències d’Acció Social -situades al carrer Pare Claret- per tal que els professionals de l’equip de Serveis Socials municipal puguin atendre presencialment els ciutadans. Els veïns i veïnes que requereixin l’assessorament o l’atenció del personal haurà de reservar cita prèvia per telèfon o bé enviant un correu a [email protected].

Segons informa el consistori encapçalat per Andreu Absil en un comunicat, l’horari d’atenció a la ciutadania serà de nou del matí a dues de la tarda i convida els interessats a visitar el portal de tràmits de la pàgina web de l’Ajuntament si s’han de dur a terme gestions comuns. Durant aquest període d’estat d’alarma, la regidoria d’Acció Social ha estat fent seguiment individualitzat dels casos i les famílies en situació de vulnerabilitat del municipi i ha comptat amb la col·laboració de voluntaris i de la Creu Roja i Càritas per tal de realitzar accions de suport a domicili.