Activitat Curtcirckit

Una activitat celebrada a l’Escola Marina. Foto: Twitter (@escola_marina)

Ja està tot a punt perquè Montgat torni a gaudir de la màgia del Festival Curtcirckit, que entre demà i diumenge omplirà la vila d’espectacles de circ per a totes les edats.

El poble viurà tot un cap de setmana dedicat al món del circ, que arrencarà demà divendres amb un taller a la plaça Mallorquines, a partir de les cinc de la tarda. Aquest serà l’aperitiu del que vindrà més endavant: l’espectacle Ovvio, a càrrec de la companyia Kolektiv Lapso Cirk, que es podrà veure al parc de la Riera d’en Font a partir de les nou de la nit.

Dissabte serà el dia més intens del festival, amb un bon grapat d’actuacions diverses. La plaça Segadors serà l’escenari a partir de les sis de la tarda de l’espectacle Dolce salato, de la companyia Circo Carpa Diem. Una hora més tard, la plaça Mallorquines acollirà Kasumay, de Circo Los.

El mateix dissabte també se celebrarà la Re-Gala de circ, un espectacle presentat per Roi Borrallas que arrencarà a les 10 de la nit al poliesportiu municipal Sílvia Domínguez. Està previst que hi hagi un servei de bar, amb entrepans i beguda. Les entrades de l’espectacle es poden comprar a través d’Entrapolis, i costen quatre euros per als adults i 2,50 per als infants fins als 14 anys. Els menors de tres anys no han de pagar entrada.

El festival s’acomiadarà diumenge amb tres espectacles que tindran lloc al parc del Tramvia, des de les sis de la tarda i fins a les vuit del vespre.