Montgat va celebrar dissabte passat a la platja la seva celebració marinera de l’estiu: la Festa Cara al Mar. L’epicentre de l’esdeveniment va ser la plaça de les Barques, al costat del túnel de Montgat, i la població va poder gaudir d’una botifarrada, sardines, cremat i una cantada d’havaneres.

Enguany, els grups encarregats de posar la música a la jornada van ser l’agrupació montgatina d’havaneres Roca Grossa i els emblemàtics Ultramar. En contra del que es feia tradicionalment, aquesta edició de la festa no va comptar amb la processó de la Verge del Carme, ja que l’entitat que fins ara l’havia organitzat, la Confraria de Pescadors, va comunicar verbalment que enguany no hi participaria.

Tot i això, la festa va ser un èxit i la població va poder gaudir de la música, el menjar i la platja. Fa 40 anys que es fa aquesta celebració a la platja de Montgat, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme, i la seva cantada d’havaneres s’ha consolidat com un gran esdeveniment del poble.