El projecte de millora del parc de Can Solei i Ca l’Arnús de Badalona. Foto: Aj. de Badalona

Les obres de millora del parc de Can Solei i Ca l’Arnús de Badalona comencen el proper dilluns 8 de juny. Aquest projecte de renovació -promogut per l’Ajuntament de Badalona en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)- té un pressupost de 550.262 euros i s’haurà d’executar en un termini màxim de sis mesos des d’aquesta mateixa setmana.

L’empresa encarregada de dur a terme les obres és Ambitec Servicios Ambientales S.A. i la previsió és que les millores afectin una superfície total d’11.600 metres quadrats. El projecte estarà dividit en vuit actuacions que s’executaran en diferents localitzacions del parc. Entre les modificacions que preveu la iniciativa, l’adequació de l’accés al recinte per l’avinguda Navarra, l’obertura del jardí tancat i l’arranjament de l’esplanada que flanqueja la casa Arnús o la reparació de l’estructura i de la coberta de la Torre del Rellotge.

RAMPES MECÀNIQUES 800 DIES DESPRÉS
El consistori també ha anunciat que durant la segona quinzena de mes de juliol s’iniciaran les obres de reparació de les rampes del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Can Cabanyes. “Era inadmissible que els veïns i veïnes portessin més de 800 dies esperant una obres de reparació i per això una de les prioritats d’aquest govern era desbloquejar aquesta situació, tal com hem fet”, ha assenyalat l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que ha detallat que la licitació de les obres ja està enllestida per un import de 61.000 euros.