Cartell de la Panera de La Rotllana. La Rotllana

La Rotllana ha aconseguit allò que sembla tan difícil a Badalona: reunir en una mateixa proposta una cinquantena de comerços de La Salut i Llefià. Ho ha fet en un projecte solidari dins la imminent campanya nadalenca i consisteix en el sorteig de dues paneres les quals contenen els productes de les botigues que hi col·laboren. Una iniciativa solidària que destinarà la recaptació de les paperetes als nombrosos projectes que desenvolupa La Rotllana amb els joves de La Salut i Llefià.

D’aquesta manera, tothom qui compri un dels números per al sorteig estarà contribuïnt amb un euro a la tasca d’aquesta entitat. Encara durant aquesta darrera setmana els comerços realitzaven les seves aportacions a les dues espectaculars paneres les quals es podran veure els dies 17 i 18 de desembre a la Fira Medieval que se celebrarà al barri. El fet que els comerciants hagin configurat aquesta panera permet que el 100% de la recaptació vagi a parar directament a La Rotllana, que enguany celebra el seu vintè aniversari. Un dels espais que actualment més està desenvolupant aquesta entitat és el del treball comunitari. L’acollida de nouvinguts, l’ajut a famílies amb greus problemes estructurals o conjunturals, sigui de forma econòmica, amb alimentació, o especialment amb suport en la formació, és un dels grans reptes els quals vol afrontar La Rotllana en els propers anys.

A la Rotllana, la part infantil es troba representada per l’esplai Chiribiripum, l’essència del que ara mateix representa l’entitat. En aquest sentit, l’esplai es un centre de lleure amb activitats durant tot l’any per als infants, adolescents, i joves que vulguin ser monitors realitzant colònies d’estiu, diversos casals durant tot l’any i també ludoteca.

El projecte de dinamització dels instituts de secundària a Llefià i La Salut o la gestió conjunta amb l’Ajuntament de Badalona dels casals de Llefià i la Salut són alguns del projectes més coneguts de La Rotllana. Pels joves a nivell de ciutat la nostra proposta més emblemàtica és el concurs de musica de Badalona, una activitat que des de el lideratge de l’entitat pretén oferir als músics de Badalona una plataforma i un recurs per la seva afició, la música.