Els restauradors es queixen de la manca de seguretat a la nit i de la poca afluència de clients a les terrasses

Les cadires i taules de la Rambla no tenen cap tipus de mesura de seguretat

Més seguretat. És una de les principals demandes dels propietaris dels bars de la Rambla. Asseguren que durant les nits dels caps de setmana es produeixen actes vandàlics. A vegades han robat o fet malbé part del mobiliari i, fins i tot en una ocasió, van cremar els tendals d’una de les terrasses. El fet és que els restauradors no desmunten les terrasses ni posen cap mesura de seguretat que eviti el seu robatori. Els propietaris expliquen que actuen així perquè l’anterior govern els va prometre que hi hauria vigilància nocturna.
Per la seva banda, el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha explicat que mantenir aquest compromís és inassumible per part de la Guàrdia Urbana. Jurado ha explicat que ja han “augmentat la vigilància a la zona” però recomanen als restauradors “que deixin les terrasses recollides”.
MENYS CLIENTS
Aquesta temporada d’estiu els propietaris dels establiments de la Rambla estan notant especialment la crisi. “La Rambla ja no és el que era” assegura Marga Dalmau cambrera del bar La Gavina. Alguns restauradors asseguren que mentre que en anys anteriors feien fins a 100 menús al dia, ara no arriben a la meitat.