L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, i la regidora Marta Guàrdia en una imatge d’arxiu. Foto: Aj. de Tiana

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, no contempla la dimissió de la regidora de Cicle de Vida i Cultura, Marta Guàrdia, per les polèmiques afirmacions que va fer a l’últim ple sobre la gestió de la residència Sant Cebrià per part dels tres últims batlles del municipi. “Va ser un comentari desafortunat. Es tracta d’un tema de poble i a l’equip de govern hi ha consens unànime del fet que no s’han de buscar culpables. Per unes declaracions així no hi ha pèrdua de confiança en la regidora”, assenyala Martorell després que els tres exalcaldes acusats al ple fessin públic ahir dilluns un comunicat demanant la dimissió de Guàrdia.

En referència a la carta conjunta dels batlles Ferran Vallespinós, Emili Muñoz i Ester Pujol on s’apunta una possible mala gestió per part de la regidora i el consistori durant la crisi del coronavirus, Martorell assegura que des de l’executiu no estan d’acord amb què no s’hagi dut a terme una bona actuació per contenir el virus al geriàtric i considera que “no és moment de fer sang”.

“Estem fent un flac favor al poble si comencem a discutir-nos per això. No ens hem de deixar endur pel soroll”, conclou Martorell i afegeix que durant el cap de setmana va parlar per telèfon amb els exalcaldes i que la regidora Guàrdia ja ha demanat perdó “a la seva manera” a través de les xarxes socials. Aquestes disculpes, però, no semblen haver calmat els ànims entre els batlles i l’actual equip de govern, ja que els tres implicats van respondre al missatge defensant el posicionament que hores després van reiterar en el comunicat.