El portaveu socialista, Albert Sales, i l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, en una imatge d’arxiu. Foto: Aj.

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, i el grup municipal del PSC han volgut sortir al pas de les contundents afirmacions sobre les obres del cinema a la Sala Albéniz que va fer el regidor de JxCat Mateu Hernández en el passat Ple. Martorell i els socialistes titllen de “falses” les declaracions d’Hernández, que assegura que va rebre el vistiplau de l’equip de govern per iniciar la instal·lació de cables de so a l’equipament, i apunten que no figura cap “autorització, expedient administratiu o tràmit” sobre aquesta actuació al registre del consistori.

En declaracions a Línia Nord, la batllessa assegura que la instal·lació dels cables a la sala es va fer “sense coneixement ni control” de la corporació municipal i insisteix que l’únic document que figura a l’Ajuntament sobre les obres del cinema és un expedient de rescabalament de danys, que va iniciar-se amb motiu de la troballa de la irregular actuació. Cal recordar que aquesta investigació ha acabat amb la retirada dels cables instal·lats fraudulentament a l’equipament.

Per la seva banda, el grup municipal socialista apunta en un comunicat que és “absolutament fals” que els membres de l’equip de govern donessin un “consentiment tàcit” per a l’inici de les obres i recorden que Hernández té incoat un expedient sancionador obert que està en fase d’instrucció. Sobre les afirmacions fetes al Ple, els socialistes demanen al regidor de JxCat que retiri la seva intervenció.

Hernández hauria rebut l'autorització de l'equip de govern per les obres a la Sala Albéniz