Llauradó C-31

Llauradó durant l’acte de dilluns a Can Cabanyes. Foto: En Comú Podem Badalona

L’alcaldable d’En Comú Podem a Badalona, Aïda Llauradó, presentava aquest dilluns al Centre Cívic Can Cabanyes un nou model de mobilitat per a la ciutat. Acompanyada de la presidenta del partit al Parlament, Jéssica Albiach, el tècnic de Promoció del Transport Públic (PTP) Carles Garcia i l’arquitecte Josep Maria Carrera, va plantejar convertir l’Autopista C-31 en una avinguda verda. És una proposta, va afirmar la cap de llista, a 10 anys vista i oberta a la participació ciutadana.

Durant l’acte es va parlar de la necessitat de recosir la ciutat i acabar amb la frontera física i social que suposa aquesta carretera per a Badalona. Cal prendre mesures de transformació urbana que suposin un canvi real i durador per garantir el futur sostenible de la ciutat”, explicava Llauradó.

Una proposta per “recosir” Badalona

Per la seva banda, Albiach donava suport a les paraules de Llauradó i definia la proposta com una de les claus per replantejar “una estructura caducada”. “Tenim una proposta pionera per recosir Badalona: pacificar la C-31 al seu pas per la ciutat i convertir-la en un pulmó verd. Cohesionar la ciutat i fer que lideri les grans transformacions. Recuperar l’orgull de Badalona és això”, assegurava Albiach a través del seu compte de Twitter.