No patiu per la integritat física de la consellera Montserrat Tura després d’haver llegit el número 1 de ‘Línia Badalona’. En una informació sobre l’esporga d’arbres apareguda a la pàgina 11 del nostre primer exemplar, la imatge no correspon amb la fotografia i no és Tura qui s’encarrega d’esporgar arbres a la ciutat. D’altra banda, en Joan Oliveras i en Joaquim Sabater no s’han intercanviat la identitat com nosaltres vam reproduir per error. Els errors del primer dia…

Piulant sobre la visita del Papa

Els polítics de Badalona són presents a les xarxes socials i en algunes ocasions, podem llegir ‘microdebats’ entre ells. El d’aquest diumenge a la tarda entre Ferran Falcó (CiU) i Miquel Estruch (ERC) sobre la visita de Benet XVI va ser prou interessant. El primer tinent d’alcalde va dir: “Si fem ciris per la Gay Parade, el Carlinhos Brown o el Barça, per què no hem de fer el que convingui per la visita del Papa, i respectar l’acte?”. Estruch va respondre al cap d’una hora: “Per la factura, Ferran, per la factura! Perquè la pagarem entre tots i mai en sabrem el cost real”. Ferran Falcó va tornar a replicar: “Que no paguen impostos els creients? O ells han de pagar-los només per les festes dels altres?”.

Un número, 30.000 lectures

Tot i ser a la ciutat des de fa tan sols una setmana, ‘Línia Badalona’ ja ha estat objecte de debat en diversos fòrums ciutadans. Fins i tot ens han qualificat d’aparell de diversos partits polítics per ajudar-los a guanyar eleccions. El projecte de ‘Línia Badalona’ va més enllà del maig del 2011.