Laura Fa

Fa, en una intervenció a Sálvame. Foto: Twitter (@Laura__Fa)

La periodista Laura Fa serà l’encarregada de fer el pregó de les Festes de Maig d’enguany. Fa explica a Línia Nord que ha aprofitat el cap de setmana llarg de l’1 de maig per enllestir el text que exposarà al balcó de la Casa de la Vila davant dels veïns demà a les set de la tarda. Tot i que no ha revelat el contingut del pregó, assegura que parlarà de la seva relació amb la ciutat. “Al pregó diré el que més m’agrada de la ciutat, aquells temes que no tant i les coses que vull canviar, però sense fer massa sang. És un dia festiu per passar-m’ho bé”, afirma Fa.

La badalonina assegura que quan la van trucar de l’Ajuntament per fer el pregó va ser una sorpresa. Malgrat que diu que no s’havia plantejat mai aquest moment, recorda que, en el passat, havia manifestat la seva voluntat de ser la pregonera. “Vaig estar fa poc a la Televisió de Badalona i alguns companys que havia tingut em van dir: ‘Al final tant que ho deies…’. Sempre vull fer coses que em passen pel cap, com les campanades de TV3, però no m’ho havia plantejat”.

“Al pregó parlaré del que m’agrada més i menys de la ciutat però sense fer massa sang”

Fa, que va començar com a professional a la ràdio i la televisió local i que viu a Badalona des de fa 30 anys, celebra que els pregoners siguin persones implicades amb la ciutat. “És guai perquè es compta amb la gent que s’estima la ciutat. Allà on vaig soc la periodista badalonina, sempre porto el nom de la ciutat”.

Trajectòria professional

Les seves primeres passes com a periodista van ser a Badalona. Actualment, treballa per a diferents mitjans de comunicació i en diferents formats. S’ha donat a conèixer al gran públic amb la seva participació televisiva a programes com Aruscitys i Sálvame. A més, al setembre de l’any passat iniciava el podcast de premsa del cor Mamarazzis d’El Periódico amb Lorena Vázquez. Tot i que ha de viatjar regularment per la seva feina, mai s’ha plantejat deixar Badalona.

WhatsApp