Com si fos un acte electoral del PSC la inauguració de la nova plaça Antonio Machado de la Salut Alta va anar acompanyada d’una gran festa veïnal amb actuacions musicals diverses i, fins i tot, a ritme d’un Coro Rociero. Per cert, Xavier García Albiol, assegura que l’alcalde va fer una crida als militants socialistes badalonins via mail perquè li fessin costat en aquest acte. Albiol es pregunta si tenia por de que la inauguració fos un fracàs….

HORTS I PEBROTS. El govern municipal de Badalona té la intenció d’ampliar els horts urbans per altres indrets de la ciutat. Un d’ells que té en ment és Can Miravitges, una masia històrica de Canyet, en desús des de fa anys i que l’Ajuntament ha rebutjat que la Universitat de Barcelona ho convertís en un centre annex de conferències. Els veïns van queixar-se fa poc que es deixés degradar un edifici històric d’aquestes característiques. Ara l’Ajuntament anuncia que hi podria fer horts urbans…

ATROPELLAMENTS AL FRONT MARÍTIM. De­diquem aquest agulló als ciclistes despreocupats que circulen per la vorera d’Eduard Maristany tocant amb el Port de Badalona. Diferents veïns quan surten de casa i giren les cantonades que hi ha per anar caminant fins el pas subterrani són pràcticament atropellats per ciclistes que no tenen prou visibilitat per frenar a temps.