Un equip especialitzat desinfecta la residència Sant Cebrià de Tiana. Foto: Aj. de Tiana

La direcció de la residència Sant Cebrià de Tiana ha confirmat un total de quatre contagis per coronavirus entre els usuaris del geriàtric. Segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat, el centre té unes altres quatre persones aïllades preventivament i aquest matí ja ha acudit a l’equipament una empresa especialitzada per realitzar una desinfecció total de les instal·lacions.

Després que l’empresa gestora del geriàtric comuniqués la situació dels interns al consistori, l’administració ha contactat amb el servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya per tal que realitzin més proves i prioritzar la recollida de noves mostres entre els residents. Segons el comunicat, tres de les quatre persones infectades i aïllades presenten un “bon estat general”, però un dels residents ha hagut de ser derivat a la Clínica del Carme de Badalona, ja que havia desenvolupat símptomes més greus.

Membres de l’Equip d’Atenció Primària han assumit temporalment el control assistencial de la Residència i han fet una visita a tots els residents per comprovar el seu estat de salut. En total, entre els municipis de Montgat i Tiana ja s’ha registrat un total de 61 casos positius confirmats.