Copa del Rei Badalona

Imatge de l’exterior del Pavelló Olímpic. Foto: Twitter (@AjBadalona)

La primera jornada de la Copa del Rei de bàsquet va inundar la ciutat d’aficionats de tots els equips participants. El Palau Municipal va vibrar amb dos partits i el poliesportiu de Llefià es va omplir per gaudir del derbi de Minicopa entre la Penya i el Barça. 

Aquest divendres continuaran les activitats i espectacles a les Fan Zone. Al vespre, tindrà lloc l’esperat debut de l’equip absolut de la Penya, contra el Baskònia. Per tancar la jornada, el polígon Can Ribó acollirà La Nit de la Copa, una gran festa fins a les 4 de la matinada amb concerts en directe, músics i discjòqueis de primer nivell, animació, parades de menjar, i espectacles participatius.

Una festa lliure de violències masclistes

L’Ajuntament ha informat que els establiments d’oci estaran coordinats amb el Punt Lila del carrer de Ramón Martí Alzina. La regidora de l’Àmbit de Feminismes, Aïda Llauradó, ha explicat la proposta d’adhesió de la ciutat al “Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci”. Aquesta adhesió es portarà al pròxim ple del febrer. En aquest sentit, el consistori assegura que els locals convocats s’han mostrat compromesos han expressat la seva voluntat d’adherir-se al protocol.