Les obres de l’antic Escorxador continuen. Redacció

Tot i que encara no hi la data oficial per a la inauguració del Parc de l’Antic Escorxadors, fonts d’Urbanisme de l’Ajuntament de Badalona asseguren que les obres estan força avançades i podrien quedar enllestides durant aquest mes de desembre. Les obres de l’antic escorxador del barri de la Salut per convertir-lo en un equipament polivalent avancen per deixar-les encarrilades abans que s’acabi del mandat .

Aquest edifici que data del 1927 i forma part del catàleg del patrimoni local compta amb un total de 6 pavellons, 2 dels quals, els més grans es convertiran en un casal d’avis amb un bar, aules i una gran sala d’actes. Tot això està previst que estigui enllestit abans del mes de maig perquè s’està treballant en base a una partida del Fons Estatal per l’Ocupació Local, que també s’encar­rega d’arranjar uns jardinets que hi ha a l’exterior.

La resta de l’escorxador es dedicarà a sales d’assaig. Tot plegat gràcies al pou d’atac que es va fer al subsòl de l’edifici durant les obres de construcció de la L10. Es tracta de l’espai que va servir per fer entrar la tuneladora que va excavar el recorregut de la línia que l’Ajuntament ha decidit aprofitar. Les obres tenen un cost d’1,8 milions d’euros i serviran dinamitzar el barri de La Salut i alhora sufragar un deute històric amb els músics.