Vehicle de la Guàrdia Urbana de Badalona en una imatge d’arxiu. Foto: Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta matinada tres individus que s’havien saltat, a gran velocitat, un control policial, segons ha informat La Vanguardia. Durant la persecució, el conductor de la furgoneta ha intentat fer bolcar els vehicles policials envestint-los i barrant-los el pas.

La fugida ha acabat a Sant Fost de Campcentelles, després d’escapar-se d’un segon control policial, i en arribar a un carrer sense sortida. La furgoneta ha frenat bruscament, provocant l’impacte amb el cotxe de la policia, que venia al darrere. Després del xoc, els sospitosos han provat de fugir a peu, però la policia els ha detingut: un, als voltants del lloc dels fet; el segon, a una zona boscosa propera; i el tercer, a dins d’una casa on s’havia pogut arribar a amagar.

Els tres detinguts han estat traslladats a l’hospital de Mollet i posats a disposició dels Mossos d’Esquadra. La persecució i detenció dels tres individus ha comptat també amb la col·laboració de les policies locals de Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campcentelles.