Els Gegants, un clàssic de la festa, van tornar a ballar. Foto: Ajuntament

L’últim dia de la Festa Major de Santa Coloma no va lluir com s’esperava a causa del fort aiguat que va caure dilluns a última hora. El gran damnificat va ser l’esperat concert de Rosario Flores, que es va haver de cancel·lar poc abans de l’hora prevista d’inici. La pluja havia afectat els equips tècnics de so i llum i l’artista no va poder actuar, però tant ella com l’Ajuntament es van conjurar perquè Flores pugui tornar a Santa Coloma en una altra ocasió.

El que no es va suspendre va ser el piromusical, que va començar a dos quarts d’onze de la nit al Parc de Can Zam, quan la pluja ja havia començat a fer acte de presència. Tot i això, es va poder desenvolupar com estava previst.

Sigui com sigui, i malgrat aquest final de festa inesperat, la Festa Major ha tornat a ser un èxit. Les més de 100 activitats programades han omplert els carrers de la ciutat de veïns i visitants per acomiadar l’estiu per la porta gran.

PREGONER ESPECIAL
Una Festa Major que havia arrencat dies abans amb el pregó del DJ colomenc Albert Neve, que va assegurar que les seves arrels “seran sempre a Santa Coloma”. Un pregoner especial que dissabte demostraria la seva qualitat musical en una nit on, conjuntament amb el grup Sweet California i Els 40 on tour, van fer ballar els veïns i veïnes de la ciutat fins a la matinada.