Exposició a Sant Adrià

Les exposicions es podran visitar fins al dia 16. Foto: Pau Cortina/ACN

Com és habitual, la Festa Major deixarà espai a actes tradicionals, concerts i espectacles. Però enguany el programa afegeix un conjunt de propostes diferents que allargaran la festa fins a mitjans de setembre, amb activitats esportives i culturals.

Precisament des d’ahir i durant quinze dies, es poden visitar dues exposicions: ‘Sant Adrià antic’, una col·lecció de fotos recopilades per l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista que retrata la ciutat en els seus inicis, i la ‘Mostra de documents relatius a la Mina’, un conjunt d’escrits exposats a la Biblioteca Font de la Mina que deixen constància de la gent del barri, de les seves entitats i festes.

Mentrestant, la literatura també serà protagonista aquests dies. I és que dijous 9, l’escriptor adrianenc Fran Toro presentarà la seva novel·la Olivos de cal, a la Biblioteca Sant Adrià. Però l’acte que tancarà la carpeta cultural de la festa serà l’ofrena floral al monument Companys l’11 de setembre, per la qual els assistents hauran de demanar hora.

D’altra banda, pel que fa a l’àmbit esportiu, aquesta mateixa tarda es disputarà el Torneig Llampec de Billar, al Club Billar Sant Adrià, que també organitzarà el Torneig de Billar per equips que es farà entre demà i diumenge. Un esport minoritari que anirà acompanyat d’altres amb més afició com el tenis, amb un torneig que durarà de dilluns a diumenge, i del més popular entre els jubilats, la petanca, també amb un torneig el dia 11.