El regidor Mateu Hernández en una imatge d’arxiu. Foto: JxCat Tiana

Posicions enrocades en el cas de les obres del cinema a la Sala Albéniz de Tiana. En un comunicat, la secció local de Junts per Catalunya apunta que el regidor Mateu Hernández ratifica que va rebre autorització verbal per part de l’equip de govern per iniciar la polèmica instal·lació de cables de so a l’equipament i manifesta el seu “desacord i malestar” amb el “conjunt de despropòsits” que han anat sorgint arran d’aquesta actuació.

Des de JxCat reconeixen que les obres no comptaven amb el “permís conseqüent per escrit”, però asseguren que un informe tècnic avalava la correcta instal·lació dels components i que la decisió de retirar els cables suposa la pèrdua d’un sistema d’àudio que hagués suposat una millora per a la sala i un gran benefici per als ciutadans del municipi.

Per la seva banda, la secció local d’ERC a Tiana també ha emès un comunicat on donen suport i mostren “confiança absoluta” en les actuacions dutes a terme per l’alcaldessa Marta Martorell respecte a aquestes polèmiques obres i on demanen a Hernández una rectificació per les seves afirmacions al passat Ple. “Sol·licitem que es retracti de les seves declaracions en el pròxim ple municipal i que pagui a l’Ajuntament la despesa que ha originat el seu comportament inapropiat”, apunten contundents des d’ERC, que insisteixen que hi ha un expedient sancionador obert contra el regidor de JxCat en fase d’instrucció per aquesta instal·lació.