Rufián i Campuzano

Campuzano i Rufián durant l’anunci de la residència per gent gran. Foto: Maria Lorenzo

Junts ha registrat una moció perquè el Parlament reprovi el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, per la polèmica de la residència promesa a Santa Coloma de Gramenet en un acte electoral d’ERC a la ciutat amb el candidat a l’alcaldia Gabriel Rufián.

En declaracions als mitjans, la portaveu de Junts a la cambra, Mònica Sales, ha lamentat l’ús “partidista i electoralista inadmissible” de les institucions. “Aquest nul respecte a les institucions no el volem tolerar”, ha remarcat. A més, també s’ha queixat que la compareixença de Campuzano a la Comissió de Drets Socials –demanada per tots els grups parlamentaris menys ERC- no es faci fins al 24 d’abril, data que consideren “massa tard”.

Confien que la moció prosperi

Junts no ha aclarit quan es preveu que es voti la seva moció, que s’ha entrat a registre aquest dijous. El pròxim ple ordinari del Parlament està agendat pel 18, 19 i 20 d’abril.

Sales confia que la reprovació tiri endavant al ple després que tots els grups menys ERC votessin a favor de la compareixença de Campuzano a la comissió.