Els cinc regidors de Junts per Tiana, amb Salvatierra al centre. Foto: Junts

A Junts per Tiana no es resignen al paper que els pactes postelectorals els van condemnar després de guanyar les eleccions municipals el passat mes de maig. L’agrupació d’electors no vol ser un mer espectador de l’acció de govern des de l’oposició, sinó que aspira a controlar-la de prop i a defensar el seu programa electoral.

Tant és així que ha presentat recentment un “govern a l’ombra” –literalment–, format pel seu candidat a l’alcaldia, Isaac Salvatierra, i la resta dels seus regidors, a imatge del que ja va fer l’any 2015 per fer seguiment del govern aleshores format pel PSC i ERC.

“Vam guanyar les eleccions i tenim la responsabilitat de portar la iniciativa i liderar les polítiques públiques d’aquest poble”, defensa Salvatierra. En aquest sentit, l’agrupació ha elaborat el seu propi “pla de govern per a Tiana 2019-2023”, on recull 400 accions que creu que s’haurien d’aplicar. “Cal un govern que gestioni bé i un programa d’orientació republicana”, reivindica.

NOU ESPAI CULTURAL
Per altra banda, Junts per Tiana ha impulsat un nou espai de cultura a l’Avinguda Isaac Albéniz, 19. Aquest és un dels eixos centrals de l’agrupació “per fer el poble viu”, segons explica en un comunicat. El nou espai, que s’inaugurarà el 12 de setembre coincidint amb la Festa Major, es posarà a disposició de tots els col·lectius del poble, així com artistes i professionals, de manera gratuïta perquè hi puguin desenvolupar les seves activitats, i tindrà una programació estable.