La façana principal de l’Ajuntament de Tiana. Foto: Aj.

El grup municipal de Junts per Tiana ha denunciat el veto de la formació als canals oficials de l’Ajuntament de Tiana, on són l’únic partit de l’oposició. Segons apunta el seu portaveu, Isaac Salvatierra, la retransmissió del Ple municipal des del perfil del consistori a Twitter fa mesos que “amaga” les propostes i mocions del grup, només fent-se ressò de l’activitat del govern local.

A la sessió ordinària celebrada aquest dimarts, per exemple, el perfil institucional de l’Ajuntament va recollir totes les propostes presentades per l’executiu encapçalat per Marta Martorell. Tanmateix, aquesta retransmissió del Ple es va aturar amb la presentació per part de Junts per Tiana d’una proposta per reprovar el portaveu del PSC, Albert Sales, per les polèmiques declaracions sobre l’accessibilitat que va fer a la sessió del passat 3 de novembre.

“Aquest canvi en les polítiques comunicatives trenca amb la tradició municipal de fer servir les xarxes municipals de manera neutra. El Ple no és de ningú, ni tampoc el perfil de Twitter de l’Ajuntament”, assenyala en un missatge a les xarxes Salvatierra, on afegeix que durant aquest mandat s’ha disparat el pressupost destinat a comunicació institucional.