La regidora Marta Guàrdia en una imatge d’arxiu. Foto: Tiana Negra

L’Agrupació Local de Junts Per Catalunya a Tiana ha emès un contundent comunicat on acusa la regidora Marta Guàrdia de “transfuguisme”, després que aquest dimarts es fes públic per sorpresa que deixa la formació i passa a formar part del grup no adscrit de l’Ajuntament. El partit assegura que el moviment de Guàrdia es produeix després que el passat 19 de juliol se li demanés la dimissió per les “diferències” amb l’Agrupació i la “poca transparència” en la seva gestió.

“Hem comès l’error de donar confiança i atribucions a la persona equivocada atès que, per segona vegada, deixa un partit per anar a un grup no adscrit, per segona vegada ha fet de trànsfuga. La darrera legislatura va deixar Esquerra Republicana i va anar al grup no adscrit. Aquesta vegada ens ha deixat a nosaltres”, asseguren des de JxCat, que acusen Guàrdia d’alienar-se amb el govern local -ERC i PSC- i no respectar les decisions preses a l’assemblea local de la formació.

En aquest sentit, cal recordar que la regidora ara no adscrita està rebent des del passat març un sou per coordinar la residència Sant Cebrià com a delegació especial. Aquest nomenament es va produir després que JxCat trenqués el pacte de govern amb ERC i PSC i mantenia Guàrdia lligada a l’equip de govern. Es dona la circumstància que l’actual executiu només necessita el suport d’un regidor més per poder mantenir la majoria absoluta que tenia fins al passat març.

“Sembla que el càrrec i sou de regidor és tan llaminer per algunes persones que, a la que hi ha dificultats deixen companys, partit i el que calgui per continuar estant a l’Ajuntament. Els trànsfugues són un clar mal exemple de com no ha de ser la política”, conclou el comunicat de JxCat.