Willy Toledo Guanyem

L’actor Willy Toledo viu a Badalona des del 2020. Foto: Guanyem Badalona

Guanyem ha comunicat que l’actor Willy Toledo tancarà la llista del partit per les eleccions Municipals. Toledo, veí de Badalona des del 2020, serà el número 27. El pròxim diumenge 30 d’abril s’ha convocat una roda de premsa a l’avinguda Primer de Maig per explicar aquest acord.

D’altra banda, el partit ha anunciat que la Junta Electoral no ha admès la candidatura de Marcel Vivet i, per tant, no podrà ser el número 3 a la llista de la formació municipalista del pròxim 28 de maig. L’activista està inhabilitat durant 3 anys pels aldarulls durant la protesta del sindicat Jusapol el 2018.

En un comunicat, Guanyem ha lamentat “que un procés basat en un muntatge de sectors policials d’extrema dreta, del qual fins i tot la Generalitat es va retirar, acabés en una sentència injusta que serveix de base per no permetre al jove badaloní representar Guanyem Badalona a l’Ajuntament”. La cap de llista, Dolors Sabater, ha afirmat que “és molt injust, però res no ens aturarà. Marcel Vivet seguirà actuant de número tres de la nostra proposta, amb el mateix protagonisme, liderant les polítiques de joventut”.

“Seguiré en aquesta campanya i peti qui peti continuarem participant amb la lluita als carrers i a les institucions”, ha assegurat avui Vivet en un vídeo a les xarxes socials del partit.