Agents dels Mossos d’Esquadra en una imatge d’arxiu. Foto: Mossos

Un jove de 19 anys ha entrat a presó per cometre en un mateix dia tres robatoris violents a la zona de Can Mariner de Santa Coloma de Gramenet. Els fets haurien tingut lloc el passat 22 de juliol, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’una dona que denunciava que havia estat víctima d’un robatori.

Aquest primer incident es va produir a dos quarts de nou del matí mentre la víctima eia cua en un centre de vacunació. Segons la versió de la dona, un jove s’havia acostat a ella i li havia llençat un meló al cap per després prendre-li el mòbil i fugir. El mateix individu també hauria robat el mòbil al propietari d’un bar proper. Durant la recerca, els agents van veure un noi creant inseguretat prop de l’avinguda Generalitat, i, seguidament, van poder comprovar com agafava una senyora pel coll per robar-li el telèfon, mentre l’amenaçava amb un tros de vidre.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir com a principal sospitós dels robatoris anteriors perquè la descripció coincidia amb la que havien facilitat les víctimes. Mentre l’arrestaven, una dona va relatar que el noi havia entrat al seu bar i li havia volgut prendre un ganivet. El jove també havia intentat prendre-li el telèfon i, en no aconseguir-ho, la va colpejar als braços i al coll.