Les entitats organitzadores de l’enquesta per la millora del barri de Sant Crist van organitzar el dissabte una jornada festiva per explicar i repartir enquestes a tots els veïns del barri. Entre les diverses activitats, destaca una cercavila, una xocolatada i una batucada, tot per fer difusió d’unes enquestes que pregunten als veïns quines millores han de ser prioritàries per al barri.

Fins ara ja s’han repartit un total de 4.000 butlletes a comerços, entitats, escoles i instituts del barri. Segons un primer recompte, fins la setmana passada les entitats ja havien recollit un total de 500 enquestes omplertes.

Iniciativa per Catalunya Verds és una de les entitats promotores. El seu líder municipal, Carles Segués, destaca la bona predisposició de tothom, veïns i entitats, per tirar endavant la iniciativa. I una bona mostra d’això, diu, va ser la jornada festiva de dissabte passat, el dia en què ha notat una millor acollida per part de tothom.

Segués valora positivament les 500 enquestes recollides, i confia incrementar aquest número abans de finalitzar el procés. La idea inicial era fer un acte de cloenda i presentació de resultats l’11 de desembre, però al coincidir amb el Consell de Ciutat el més probable és que es posposi fins a mitjans gener.