El president de PSC, Jordi Serra, va responsabilitzar a l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, de l’endarreriment en la construcció d’El Corte Inglés a Badalona. La causa és que l’Ajuntament no ha previst fer aquest 2012 el lateral de la C-31, una demanda que la firma va exigir per instal·lar-se a la ciutat. Serra va defensar que “Badalona no pot perdre oportunitats com aquesta. Una inversió de cent milions d’euros i mil llocs de treball estan en perill per la ineficàcia de l’alcalde”. I va afegir “que Garcia Albiol i el govern municipal del PP hagin estat incapaços de negociar i fer valdre els interessos de Badalona davant la Generalitat, no és cap notícia, és la constatació de la ineficàcia a que ens té acostumats i demostra, un cop més, la nul·la influència que aquest alcalde té davant el cercles polítics i econòmics del país.” Per la seva part, Albiol ha respost dient que li sembla un “acudit” que el PSC critiqui al govern municipal i ha comentat que “el Partit Socialista ha perdut una bona oportunitat per estar callat, ja que si El Corte Inglés no s’ha instal·lat encara a Badalona, ara i anys enrere també, no és per culpa del PP”.

Davant d’aquesta situació, Serra ha anunciat que “faran seva la reclamació de les obres del lateral de l’autopista al seu pas pel barri de Sant Crist i presentaran les iniciatives necessàries per tal d’incloure’l en els pressupostos de la Generalitat del 2012”.

Ferran Falcó, president de CiU de Badalona, ha recordat que “portem des de l’any 2003 arrossegant aquest tema, i ha estat en els 7 anys de tripartit quan més s’ha encallat, ja que no es va impulsar ni l’ARE de l’Estrella ni el projecte dels laterals, vitals per a la construcció de l’equipament comercial”. Per això Falcó ha demanat a l’alcalde que “treballi a fons” en aquest sentit.