Biblioteca Sant Roc

La presidenta d’ICV Badalona, Aïda Llauradó, ha denunciat la suspensió del programa Estudiem de nit de la regidoria de Joventut que proposava obrir les biblioteques per facilitar l’estudi als joves en el període d’exàmens. En aquest sentit, Llauradó ha afirmat que no invertir 7.000 euros per facilitar l’estudi a la gent jove demostra que “l’educació i la formació en aquesta ciutat no són una prioritat del govern del PP”.

Llauradó ha defensat que “invertir en joves és invertir en futur”, i ha criticat que el govern sigui “incapaç d’oferir els mínims recursos”. A més, ICV ha considerat que la biblioteca de Can Ruti “no disposa de l’espai suficient per absorbir tot l’alumnat de Badalona, tampoc està ben ubicat per centralitzar el servei d’estudi a la nit, ni és municipal”.

Per la seva banda, el coordinador de Joves d’Esquerra Verda, Aymón Malonda, ha argumentat que a Badalona hi viuen més de 40.000 joves d’entre 16 i 30 anys, entre els quals una part important estudia actualment, per això ha afirmat que “és imperdonable que la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants sigui incapaç d’oferir espais d’estudi descentralitzats a la ciutat en època d’exàmens”.