Carme Martínez Venus

Carme Martínez rep una Venus de mans de l’alcalde. Foto: Ajuntament

El darrer Ple de l’any, celebrat ahir dimarts, va servir perquè tots els grups polítics acomiadessin la ja exregidora Carme Martínez, de Guanyem, que va renunciar a l’acta durant el plenari. La substituirà Núria Sabater, que prendrà acta de regidora al següent Ple, segons informen fonts de la formació municipalista.

Sabater ha treballat amb entitats socials i educatives badalonines. És mestra i educadora i ha estat tècnica d’educació al Consorci Badalona Sud. Actualment, és membre del secretariat de Guanyem Badalona i assessora del grup municipal des del 2019. De moment, no s’han fet públics els motius de la renúncia de Carme Martínez, que continuarà a dins de la formació.

El que sí que va quedar clar, almenys durant el ple de dimarts, és l’agraïment de totes les forces polítiques cap a la tasca duta a terme com a regidora de Martínez, des del PP i fins a Junts, passant pel PSC. “La setmana passada ja ho vaig dir, sense saber que avui parlaríem de la teva marxa, i avui ho repeteixo: si em penedeixo d’alguna decisió com a alcalde és del fet de no haver pogut comptar amb la regidora Carme Martínez al govern que presideixo”, va dir l’alcalde Rubén Guijarro que, just després, es va apropar a l’exregidora per lliurar-li un obsequi ben especial: una Venus, signe de màxim reconeixement de la ciutat. Martínez, emocionada, va agrair les paraules dels portaveus i, abans de marxar a mig Ple, va emplaçar a tots els regidors a “continuar treballant plegats”.