A la Festa de Baix a Mar cada any s’hi congreguen centenars de persones a la sardinada i a les havaneres. Av. Centre

La Festa de Baix a Mar ballava per culpa de la final del Barça de la Champions a Wembley. Els badalonins sacrificaran la final per unes sardines a la platja i un rom cremat? Sense parlar de la tradició d’assistir en aquesta gran trobada popular organitzada per l’Associació de Veïns del Centre i que, en certa manera, inaugurava la temporada d’estiu a la platja. Doncs bé, davant d’aquesta incògnita l’Associació Centre Comerç Badalona ha proposat creat sinèrgies i aprofitar la final del Barça per atraure parròquia i gaudir de les sardines, del cremat, de les havaneres i del Barça. Una festassa que tot fa indicar que serà un èxit. Segons el gerent de l’Associació Centre Comerç Badalona, Marcel Formentí, la festa començaria una hora abans, a les 19h i avançaria, també, les havaneres. Formentí explica que la intenció és que la última havanera que soni sigui l’himne del Barça i, d’aquesta manera, que sigui el preludi perfecte per viure una de les finals més sonades pels culés. Tot i que encara falta perfilar uns quants serrells tot, Formentí destaca que l’entesa amb l’Associació de Veïns del Centre i Centre Comerç Badalona és molt bona i la sardinada d’enguany podria ser única. De moment, no descarten, ampliar el nombre de racions respecte altres anys.

LA RUE PRIVÉE

Centre Comerç Badalona ja ha posat en marxa l’acord amb el portal d’ofertes a internet, La Rue Privée, a través del qual es poden comprar productes d’estocs amb una rebaixa de fins el 80%. Ofertes molt competitives en què diferents establiments de Badalona s’hi sumaran i, tal com assegura el gerent de Centre Comerç, els servirà per “perdre la por” a internet i mirar-se’l com un aliat i no pas com un competidor més. La principal novetat que incorpora aquest portal és que es podran anar a buscar els productes al mateix establiment on es venen i no caldrà que els enviïn per correu i, per tant, el comprador es podrà estalviar aquest suplement. Això sí, és opcional qui vulgui també se li podrà enviar a casa.

Els primers en incorporar-se en aquest portal han estat els del Grup Vidal que ja oferten tot tipus de productes de moda per home i dona (calçat, pantalons, roba interior, jerseis, camises, samarretes, etc.). Per comprar cal donar-se d’alta però no és necessari per veure les ofertes. El portal web és el següent: www.larueprivee.com