parceles

Les dues parceles són al costat de l’accès del carrer Sant Bru. Foto: Arxiu

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, assegura que el govern local està ultimant una permuta amb Direxis, empresa propietària dels terrenys de Ca l’Arnús on hi ha pisos projectats, per tal que aquests no es facin. Guijarro ho explicava aquest dimarts durant una entrevista al programa Badalona 360 de la televisió local.

“Soc i seré l’alcalde que salvarà ca l’Arnús”, afirmava Guijarro. D’aquesta manera, l’Ajuntament adquirirà les dues parcel·les situades a banda i banda de l’entrada del parc del carrer Sant Bru a canvi d’un altre espai municipal que passaria a ser propietat de Direxis. Una construcció de pisos que ha estat al centre de la polèmica durant molts anys per l’oposició de veïns i entitats de la ciutat.

Direxis no acceptarà cap oferta fins al nou govern

El president del Consell d’Administració de Tusgsal, Fernando Llobet, s’ha mostrat obert a acceptar l’oferta de la permuta total dels terrenys de l’Ajuntament. Segons ha avançat Badalona Comunicació, tampoc descarta una permuta parcial d’una de les dues parcel·les i confirma que la decisió es prendrà amb el nou govern.

Ca l’Arnús Parc de les Arts

Guijarro també assegurava durant l’entrevista que l’Ajuntament ha treballat en un protocol d’intencions per convertir Ca l’Arnús “en un Parc de les Arts”. Implicaria, diu, rehabilitar edificis com la casa gran de ca l’Arnús per destinar-lo a la cultura.

WhatsAppEmail