L’alcalde Rubén Guijarro amb el regidor de Guanyem Toni Flores en un acte recent. Foto: A.R.

El grup de Guanyem Badalona En Comú ha forçat la celebració d’un Ple extraordinari per garantir que les entitats locals cobren les subvencions del 2021. En la sessió que se celebrarà aquesta tarda, l’executiu encapçalat per Rubén Guijarro portarà a votació la incorporació al pressupost vigent de part del romanent per poder fer efectiu el pagament d’aquestes ajudes, que per problemes tècnics i administratius s’havien retardat.

La notícia saltava la setmana passada, quan diverses entitats com l’Associació de Veïns de Sant Roc denunciaven a Badalona Comunicació que encara no havien rebut les subvencions del 2021, una ajuda vital perquè moltes agrupacions puguin fer front als deutes o al pagament de subministraments. Segons el consistori, l’aprovació de les bases per atorgar aquestes bonificacions a finals de l’any passat ha limitat el temps de tramitació, provocant un lleuger retard que s’ha agreujat per altres problemes tècnics.

L’acord per a la celebració d’un Ple extraordinari on s’accelerés el procés de cobrament de les subvencions va sorgir després que Guanyem demanés una reunió urgent amb l’executiu.