Sabater i Lladó encapçalaran la llista conjunta. Foto: Twitter (@GuanyemBDN)

Guanyem Badalona en Comú i ERC van presentar oficialment ahir la seva llista electoral per a les eleccions municipals, en la qual l’exalcaldessa Dolors Sabater serà la cap de llista i el republicà Oriol Lladó anirà de número 2. A l’acord s’hi suma també Avencem MES Badalona, continuant així amb el pacte que van fer amb ERC el 2015.

“Anem a guanyar perquè volem blindar els canvis dels 3 anys de govern de canvi a Badalona”, va assegurar la cap de llista de la candidatura. Sabater va afirmar que l’objectiu principal de la candidatura conjunta és fer que Badalona sigui un bastió que freni “l’auge de l’extrema dreta” i per aquest motiu cal sumar tots els esforços possibles “sense partidismes”.

PODEM S’HI SUMA
Per la seva banda, l’assemblea local de Podem va aprovar sumar-se a la candidatura de Guanyem i ERC, amb 37 vots a favor d’un total de 45 assistents, ahir al vespre. Però aquesta decisió portarà cua: dimarts Badalona en Comú, la candidatura encapçalada per Aïda Llauradó, va emetre un comunicat on asseguraven que Catalunya en Comú i Podem Catalunya havien arribat a un acord per concórrer junts a les eleccions de Badalona.

El candidat de Podem Badalona, però, va explicar a Línia Nord que es va assabentar d’aquesta notícia per la premsa i que esperen que la direcció nacional del partit respecti la decisió que va prendre ahir l’assemblea local de la formació.