L’alcaldessa es va reunir amb el seu homòleg a Badalona. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Montgat busca la complicitat del consistori de Badalona per fer front a l’incivisme als voltants de la zona d’oci nocturn de Can Ribó. L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, es va reunir dilluns amb el seu homòleg badaloní, el socialista Álex Pastor, per tractar diversos temes que afecten les dues localitats. Funtané va transmetre a Pastor la seva preocupació per les situacions d’incivisme que es produeixen en el trajecte entre l’estació de trens de Montgat i la zona de Can Ribó (dins el terme municipal badaloní).

L’alcaldessa de Montgat ha explicat a Línia Nord que fa temps que sobretot els veïns i veïnes de Les Mallorquines es queixen que hi ha joves que fan soroll i botellón a la zona. Fins i tot hi ha hagut casos de vidres de cotxes trencats, assegura Funtané.

Segons l’alcaldessa, ara mateix els dos ajuntaments estan treballant des de les seves respectives policies locals i coordinant-se amb els Mossos d’Esquadra per saber què s’ha de fer i començar a plantejar una actuació conjunta per fer front al problema.

PLATAFORMA LITORAL I FÒRUM
A la reunió entre els dos alcaldes també es van tractar altres temes, com la necessitat dels municipis propers al Fòrum de Barcelona d’unir-se per demanar que hi hagi més limitació en el nivell de so dels concerts que es fan en aquest indret, ja que molesten també els veïns de les localitats properes.

Funtané també va apuntar a l’alcalde badaloní que la plataforma litoral, que està previst que es faci al solar de l’antiga fàbrica de lleixiu El Conejo, ha de ser “un passeig amigable i familiar” on no hi hagi grans infraestructures ni blocs de pisos. Una petició que hauran de traslladar a l’AMB.