Parades Fira Abril

La Fira d’Abril de Catalunya ha tornat a apoderar-se del parc del Fòrum aquest 2022. Després de dos anys sense poder celebrar-se

La Fira d’Abril de Catalunya ha tornat a apoderar-se del parc del Fòrum aquest 2022. Després de dos anys sense poder celebrar-se a causa de les restriccions per la pandèmia del coronavirus, el tradicional esdeveniment organitzat per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) ha recuperat enguany el seu format habitual amb la instal·lació de prop d’un centenar de casetes d’entitats, així com de diverses zones de restauració i espais comercials.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va ser l’encarregat divendres passat a la tarda de donar el tret de sortida a la fira, que aquest any s’allargarà fins al diumenge. Entre les novetats d’aquesta edició destaquen l’habilitació d’un punt lila de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs amb informació i assessorament sobre violència de gènere i la instal·lació d’una caseta dedicada especialment a recollir aliments i productes per a les persones afectades pel conflicte a Ucraïna.