Els Festucs tocaran el 8 de setembre. Foto: Festucs

La Festa Radioaktiva, organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia de Sant Adrià en col·laboració amb l’Ajuntament, va camí de consolidar-se com un dels principals eixos vertebradors de la Festa Major.

Enguany, la Festa Radioaktiva organitzarà una desena d’actes al passeig de la Rambleta, davant del Centre de producció cultural i juvenil el Polidor. El primer serà el dijous 7 de setembre a les vuit del vespre, amb l’organització d’un karaoke popular. Tot seguit, Mil·lènia Band i Havinski-Laxal Dj’s protagonitzaran el primer concert de la festa.

Un cop superada la festa nocturna, el divendres 8 de setembre la Festa Radioaktiva començarà ben d’hora, oferint una festa de l’escuma des de les onze del matí fins a les dues de la tarda. Després de dinar, l’activitat continuarà al passeig de la Rambleta amb un torneig d’skate, on els patinadors de la ciutat podran demostrar les seves habilitats davant dels veïns.

El dia acabarà amb un altre concert. En aquest cas, els protagonistes seran els grups Festucs, Mandrágora Reggea i El Ventilador. D’altra banda, el Dj Vicius s’encarregarà de dinamitzar una fi de festa d’allò més moguda.

JOCS I MÀGIA
La Festa Radioaktiva canviarà radicalment de registre el dissabte 9 de setembre i se centrarà en la màgia i diferents tipus de jocs.

Per començar, el Polidor acollirà a les dotze del migdia el joc de rol L’home llop de Castroverde, una activitat amb places limitades i que anirà seguida d’una fideuà popular. Després de dinar, la festa es reprendrà amb un torneig de Clash Royale, el joc d’estratègia multijugador i en temps real per a dispositius mòbils que triomfa entre els més joves.

Diumenge la Festa Radioaktiva encaràrà el tram final amb la celebració d’un